16 Şubat 2016 Salı

Soğuk Savaş Yaklaşırken Ülke Gündemi

ÜLKE GÜNDEMİ- TÜRKİYE

14 yıldır bu ülkeye bela olanlar şimdi de ülkeyi savaşa sokma peşindeler. Yandaş gazete yazarları ve TV program soytarıları tarafından Rusya' ya ve Suriye' ye her gün savaş ilanı yapılıyor. Bu sülük yazar ve aydın görünümlü cahil TV soytarılarının aldıkları paralarla bunları yazıp çizdikleri ve savaş durumunda fareler gibi kaçacak delik arayacakları aşikar. Tek dertleri aldıkları emir doğrultusunda ülkeyi savaşa hazırlamak ve ülke içi nabız yoklaması yaparak Uzun deliye verileri sunmak!

Gerçek şu ki; soğuk savaşın eşiğindeyiz ve bu gerçek gizleniyor ! Dolaylı yollardan insanlara nabız yoklamasıyla sindire sindire ama aynı zamanda da bizleri enayi yerine koyarak günü gelince tepemizden füzeler uçmaya başladığında anlatacaklar... Savaş başladı!


Tüm Avrupa da taraflı tarafsız bütün yazarlar, düşünürler ve siyaset bilimcileri Ukrayna krizi ile soğuk savaşın yeniden gündeme geldiğini tüm dünyaya açıklamışlardı. Merkel de bu yüzden iki de bir Türkiye' ye geliyor zaten, Uzun Deli yandaşları her defasında para için geldiğini sanıyor, soğuk savaş tuzağı kapanına düşmüş cahil sürüsü... Oysa AB 'yi savaş alanı dışında tutabilmek için ve Suriye' li mültecileri AB ye girmesini engellemek için uğraşıyor verilen paralar zaten bunu açıkca ortaya koydu.
Suud jetlerinin gelmesiyle de savaş hazırlığının adımlarını yavaş yavaş atmış oluyorlar kendilerince, Ordusu iftiralarla dağıtılmış Uzun Delinin Türkiye' si aynı anda Rusya, Suriye ve İran'la savaşabileceğini sanıyor ve meclise gönderilmek üzere teskere hazırlığı yapıyor. ABD piyonu Uzun Deli kendi düştüğü ateş çemberinin içine Türkiye Halkını sokma peşinde, umarım başaramaz ama durum sanıldığında da vahim... 

TBMM 1950' ler den beri ABD' nin haremi haline geldi. Genelkurmay başkanı dahi NATO' cu generallerden oluyor. Seçimlerde seçmenin %99'u ABD yanlısı partilere oy veriyorsa bunun sorumlusu da bellidir. Tek sloganla halka seslenin "Seçimlerde Oy'unuzu TBMM dışındaki partilere verin" denmelidir. İnsanlar siyasi tercihlerini değiştirmezse, ABD' ci parti liderlerinin saltanatı hüküm sürer, seçim barajları kalkmaz, siyaset paralı olmaya devam eder, ülkenin her yeri satılır ve savaş kaçınılmaz hal alır.
Saygılarımla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.